About Me

My photo
Nur Syamimi Jamaludin. Born on 16 March 1987. Servant's of Allah. A devoted wife to Mr Azrol Azizan. Ibu to Nur Iman Khadeeja. My blog my story, my rules. Any issues, do pm/e-mail me directly.

Saturday, 11 April 2015

Merdeka

♡Assalamualaikum♡

Hari ni hari apa???
Hari ni brapa haribulan???

Yeaaa..pejam celik pejam celik dah masuk 44 hari aku berpantang. 44 hari jugak usia Nur Iman. Esok aku merdeka. Yehuuuuu. Mr Alon, jangan lupa bawak weolllss cuti-cuti Malaysia. Nur Iman kata bosan hari-hari duk rumah ja.


Jangan lupa tau ayah. Kalau dak Nur Iman wachaaaa ayah. Hehehe..



Seronok sebenaqnya berpantang ne. Duk saja ja, semua orang sediakan. Sapa kata lauk berpantang tak sedap? Aku rasa lauk berpantang ne lagi sedap. Makan menambah-nambah. Hehe. Thanks ma, k.ina. Thanks mak. Hari-hari masak lauk sedap. Lepas ne dah tak sapa nak tolong masak lauk sedap-sedap.

Lagi dua minggu dah nak balik Kajang. Target aku nak buat stok susu untuk Nur Iman bawak bekal pi rumah mengasuh banyak-banyak. Oh ya, rumah mengasuh Nur Iman nanti depan rumah ja. Bukak pintu rumah nampak la rumah mengasuh. Hehe. Alhamdulillah, belum pregnant lagi jiran aku, Kak Ija dah offer nak mengasuh bila dah ada baby nanti. Senang qeja ibu nak oiiii. Tak pening kepala nak cari orang mengasuh kamu bila ibu ayah pi qeja nanti.

No comments:

Post a Comment

♡Assalamualaikum♡
Sila tinggalkan komen anda di sini..